בירור, לגבי מזון שאני מתכנן לאכול במסגרת הדיאטה שלי.
דיון מתוך פורום אימון, כושר גופני ותזונה
שלום. אני בדיאטה ובליווי דיאטנית. השאלה מתייחסת למזון מסויים שאני מתכוון להשתמש בו, והוא שניצלים מעוף שאאפה אצלי בבית. אני רוצה לדעת: כמה זמן הכי הרבה, זה נחשב בריא, להקפיא את השניצלים שנאפו בתנור.
ליאור שלום, הקפאת מזון זו תורה. לשאלתך בגדול מזון יבש כגון עוגיות יבשות, קרקרים, קטניות...מומלץ לשמור במקפיא בין 3 ל 6 חודשים. אוכל רטוב / מבושל בין חודש ל 3 חודשים זה נכון גם לגבי שניצלים. חשוב להקפיד על מספר כללים העשויים להאריך את משך השהות של מזון קפוא במקפיא: 1. כלים איכותיים המתאימים להקפאה - העדפה לכלי זכוכית. 2. גודל אריזה תואם לכמות המזון ( פחות אוויר = פחות חימצון) 3. כנ"ל לגבי שקיות הקפאה - עדיפות לשקיות ואקום. בהצלחה אורי
וכמה מכסימום זמן מוצע לשמור במקפיא שניצלים אפויים?
ליאור שלום, כתבתי לך - אוכל רטוב / מבושל בין חודש ל 3 חודשים. שניצלים שייכים לאוכל מבושל. בהצלחה אורי
וכמה מכסימום זמן מוצע לשמור במקרר שניצלים אפויים?