ריקודים וכושר.............

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/04/2024 | 11:51 | מאת: ג

שלום האם כשאני רוקדת במסיבת ריקודים במועדון זה נחשב לסוג של כושר? איזה שרירים עובדים בריקודים במועדון? האם אני מחזקת אותם כשזה רק פעם בשבוע? כמה קלוריות נשרפות נניח בשעת ריקוד כזו? אני רוקדת שעתיים ואף יותר. תודה

ג' שלום, כן, אבל.... ריקוד זו פעילות אירובית - בכדי שפעילות אירובית תשפיע על מדדים בריאותיים ותשפר כושר ( אירובי) חשוב לבצעה בהתייחס ל 3 פרמטרים: 1. תדירות האימונים ( ההמלצה היא 3 פעמים בשבוע ויותר) 2. משך האימון ( מומלץ בין 30 ל 60 דקות תלוי ברמת הכושר / מטרות..) 3. עצימות האימון ( ברמת דופק של בין 65% ל 80% מדופק מירבי, ראי לינק המצורף) כמות הקלוריות הנשרפות לא משמעותי להורדת משקל ( פעם בשבוע) בכדי לרדת במשקל יש להיות בגירעון קלורי. לגבי חיזוק שרירים - מועט. בכדי לחזק שרירים מומלץ לשלב אימוני כוח. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10859&did=11087&G=10646&SM=10859 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה