עייפות / תשישות אחרי אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/05/2024 | 23:35 | מאת: מרדכי

שלום ותודה מראש על המענה. התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני כשלושה חודשים. בשבוע-שבועיים ראשונים, הרגשתי מצב רוח נהדר אחרי כל אימון, וסיפוק מעולה. מאז, למעשה אני מרגיש מותש אחרי אימון, אפי' ביום לאחר מכן. אציין, אני מקפיד על שינה טובה, תזונה מאוזנת, ואף נוטל מולטי ויטמין שמיועד לחיזוק לספורטאים, וכן שייק חלבון. אשמח לשמוע ממך, עצה במה יכול להיות שמדובר. שוב תודה

מרדכי שלום, כמה אימונים בשבוע אתה עושה? איזה סוג ( כוח? אירובי? גם וגם). באיזו עצימות, מגיע לכשל? פרט יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

17/05/2024 | 15:26 | מאת: מרדכי

שלום אורי, אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע, מתרכז בעיקר באימוני כוח ומוסיף מעט אירובי בסוף. לא מגיע לכשל במהלך האימון. אני כן מתאגר את עצמי במשקלים מתקדמים אבל תוך שמירה על טכניקה מדוייקת וחזרות איכותיות.

מרדכי שלום. ממליץ להתייעץ עם רופא משפחה לבדיקת דם . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה