תזונה גירעון קלורי ?????

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/05/2024 | 11:07 | מאת: נטלי

היי אשמח לעזרה מומחה תזונה אמר לי שאני יכולה להישקל כל יום ובסוף שבוע לעשות ממוצע עכשיו עשיתי את זה אבל משהו לא ברור לי התחלתי משקל של 65.400 ונשקלתי כל יום וראיתי ירידה התחלתי את השקילה ביום ראשון כל השבוע ראיתי ירידה 200 גרם 400 גרם ביום חמישי נשקלתי הייתי 64.700 וביום שישי נשקלתי הייתי 65.150 כשעשיץי ממוצע יצא לי 65.075 איך זה הגיוני במהלך השבוע הייתה ירידה של 700 גרם חוץ מיום שישי שהייתה עליה של 400 גרם זה תקין? סליחה על החפירה מראש

נטלי שלום, בהמשך לשיחתנו, כפי שציינתי חשוב לשמור גירעון קלורי. כל עוד את במגמת ירידה, את בגירעון. בנוסף מומלץ לשלב גם אימוני כוח ופעילות אירובית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה