CLA שורף שומן - יתרונות וחסרונות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/05/2024 | 14:00 | מאת: מוטי

שלום וברכה, אשמח לדעת לגבי תוסף תזונה כמוסות חומצה לינואולית מצומדת CLA טהור. מכיל רכיבים טבעיים בלבד. יתרונות וחסרונות, ממכר?? בינתיים אני מוצא באתרי אינטרנט, של חנויות כמובן, רק המלצות בשפע... אבל ייתכן שזה גורם תלות לגוף ולאחר הפסקת שימוש הגוף יפסיק לשרוף שומן לבד?? תודה מראש

מוטי שלום, לא בהתמחותי. עם זאת כמו במקרים רבים אחרים ,משליכים מחקרים שנעשו על בעלי חיים אל בני אדם. יש להיזהר ולעקוב אחרי נתונים אמינים יותר. ממטא אנליזה אשר בדקה את השפעת CLA על איבוד מסת שומן , נצא כי השימוש ב - CLA גורם לאיבוד ממוצע של כ – 0.09 ק"ג של מסת השומן לשבוע..... בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה