דגים.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/05/2024 | 09:05 | מאת: אמיר

אני אוכל כל יום דג ולפעמים גם פעמיים ביום יצויין שאני לא אוכל מהדגים הגדולים המלאים כספית האם זה מוגזם או יותר מדי?

אמיר שלום, לא בהתמחותי. לשאלתך אין המלצה גורפת , פעמיים שלוש בשבוע מספקת את כמות האומגה-3 הדרושה. אין מניעה לאכול דגים כל יום. יחד עם זאת, לאחרונה התפרסמו דיווחים על מזהמים כמו מתכות כבדות ותוצרי נפט ששוחררו לים, ועשו את דרכם אל הדגים ומשם אל גופינו, כך שכדאי גם לחקור בדבר מקור הדג. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה