פעילות גופנית........

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/05/2024 | 16:32 | מאת: דנה

שלום החלטתי להתמיד בפעילות גופנית (הליכה וריצה) מה עדיף, כל יום הליכה/ריצה במשך שעה או 4 פעמים בשבוע במשך שעתיים. המטרה להרגיש טוב יותר

דנה שלום, מה שחשוב זה לבנות תכנית אימון מסודרת, להגדיר מטרות ורק אז לקבוע את התכנית. בתכנית האימון מומלץ להתייחס ל 3 פרמטרים עקריים: לב ריאה, כוח, וגמישות. לשאלתך , המתייחסת לאימוני לב ריאה גם פה יש להתייחס ל 4 פרמטרים: תדירות האימונים, עצימותם משך, וסוג האימון. ממליץ שתתיעצי עם מאמן כושר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה