אימונים ותזונה??????

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/06/2024 | 14:01 | מאת: נטלי

היי התחלתי להתאמן אני רוצה להוריד בטן תחתונה שנשארה אחרי לידות ולהתחטב בבטן ובישבן איזה אימונים אני צריכה לעשות במה להתמקד? וכמה פעמים בשבוע ( בחיים לא התאמנתי )

נטלי שלום, יש לשלב אימוני כוח / לב ריאה ותזונה. לא ניתן לבצע הורדת שומן נקודתית באזור כזה או אחר. מה שיוריד את השומן בבטן / ישבן/ או /ו כל אזור אחר זה סה"כ התוכנית שתעשי. ממליץ בחום להתייעץ עם מאמן/ת כושר ותזונאי/ת שיבנו לך תכנית אימון ותזונה בהתאם למטרותייך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה