מאמץ בזמן אימונים...

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/06/2024 | 14:25 | מאת: תמר

שלום, אני בת 18 ומתאמנת פעמיים- שלוש בשבוע... אני שמה לב שכבר בתחילת האימון הגוף מאד רועד ואני מאדימה כאלו עשיתי ריצת מרתון... כל העניין הוא שזה תרגילים שלאו דווקא דורשים ממני מאמץ רב ועוד בתחילת אימון. קבוע יש לי רעידות חזקות ברגלים וזה ממש מפריע לי לבצע תרגילים... האם זה מצביע על בעייה כלשהי? מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק את הרעידות? זה קורה באופן קבוע. אשמח לתשובה, תודה.

תמר שלום, מספר שאלות: 1. באיזה סןג אימון מדובר, לב ריאה או כוח? 2. כתבת "כל הגוף" אך הדגשת רגליים, מה הכוונה בכל הגוף? זרועות/ רגליים/ ראש / הכל.. 3. דוגמא לאותם תרגילים שגורמים רעידות. 4. תארי את החימום שאת עושה. 4. כמה זמן את כבר מתאמנת? תקופה.( חודש / שנה) פרטי ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה