מאמץ בזמן אימונים המשך

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/06/2024 | 16:52 | מאת: תמר

מדובר באימוני כוח, בד"כ פילאטיס ועיצוב. יש רעד בגפיים אבל בעיקר ברגליים שם זה הכי חזק, בתרגילים בהם שוכבים על המזרן והרגליים באויר בתשעים מעלות , כמו כן גם כשאני נדרשת להשאר במנח סטטי בסקווט קשה לי כי יש רעד (לא בראש) אני מתאמנת במכון והחימום הוא מה שהמדריכה עושה... ריצה קלה, ריקוד קצר וכדומה מתאמנת שנתיים. בשבועיים האחרונים התחלתי שוב אחרי חצי שנה שהפסקתי בגלל שנטלתי רקוטן.

תמר שלום, אכן לעתים לחלק מהמתאמנים ( מאד אישי ) יכול להיות תופעות שציינת כגון רעד. מדובר ברעד טבעי בעיקר במנחים סטטיים, אך לא רק, בתרגילי בטן בהם יש מעורבות רגליים כפי שתיארת ועוד מצבים. לא בעייתי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה