בעיית שיהוקים בזמן אימון ואחריו

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/06/2024 | 20:12 | מאת: אני

שלום. אני בן 36, שוקל 84 ק"ג, גובה 1.76. עושה אימוני calisthenics של כ-20 דק' פעם בכמה ימים, בעצימות בינונית-גבוהה. תוך כדי האימון מתחילים לי 'גרעפסים', הקיבה מרגישה תקועה והם בהתחלה קטנים כאלה, ואח"כ יוצא אחד גדול שמשחרר את הקיבה, אבל אחרי דקה כל הסיפור הזה חוזר שוב. זה קורה גם בלי קשר לאימונים של שרירי הבטן - קורה גם בתרגילי חזה, סקוואטים ומתיחות. אחרי האימון יש תחושה לא נעימה של חומציות וריפלוקס. מה מומלץ לעשות?

שלום, לאנשים מסוימים יש רגישות רבה יותר לשחרור גזים בפעילות גופנית זה יכול להיות גרפסים כפי שציינת וגם נפיחות . להתייעץ עם גורם רפואי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה