אימונים וחיטוב........

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/06/2024 | 06:36 | מאת: נטלי

שלום התחלתי להתאמן אימוני כוח לא מזמן יש לי פאוץ בטן תחתונה אחרי לידות שנשארה האם אימונים יכולים להוריד את הבטן ולחטב אותה?

נטלי שלום חשוב להבין שבכדי להוריד שומן, מכל אזור בגוף, יש להיות בגירעון קלורי, כלומר תזונה. לא ניתן לבצע הורדת שומן נקודתית. באם תהיי בגירעון קלורי סיכוי גדול שגם השומן בבטן ירד. חשוב לשלב אימוני כוח, לכל הגוף, ולא רק לאזור מסוים. בהצלחה אורי

27/06/2024 | 16:41 | מאת: נטלי

זה ברור אני בגירעון קלורי ואני יורדת לאט לאט במשקל השאלה האם בטן תחתונה שנשארה אחרי לידות אימונים יכולים להוריד? עבר כמה שנים מהלידה

נטלי שלום כן, יש להמשיך בגירעון קלורי. ניתן ומומלץ לשלב אימוני כוח. ופשוט להתמיד בתכני. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה