תזונה וירידה במשקל?????

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/07/2024 | 05:44 | מאת: נטלי

שלום אז ככה בתקופה האחרונה הירידה במשקל שלי היא מאוד איטית 200 גרם בשבוע ולפעמים גם לא זז שבועיים מה אני עושה לא נכון? יכול להיות בגלל שאני לא אוכלת מספיק חלבון ביום? אני אוכלת חלבון פשוט לא את כל הכמות שאני צריכה (לא מתאמנת) ואני כן בגירעון קלורי מחשבת הכול

06/07/2024 | 05:46 | מאת: נטלי

ירדתי טיפה יותר מ3 וחצי קילו בחודשיים יש לי עוד לרדת 7 קילו וזה פשוט לא זז

נטלי שלום, בכדי לרדת צריך חהיות בגירעון קלורי. והירידה במשקל מוכיחה שאת אכן בגירעון קלורי. קצב הירידה תלוי בגודל הגירעון. ירידה של 3 וחצי קג ב 8 שבועות זה ממוצע הקרוב ל 200 גרם לשבוע. וכנראה שזה תואם את הגירעון שלך. בהצלחה אורי

06/07/2024 | 21:00 | מאת: נטלי

תודה רבה על התשובה המהירה אז אשמח לעזרה אם תוכל לעזור לי כמה קלוריות אני צריכה לאכול כדי לרדת לפחות חצי קילו בשבוע אני לא מתאמנת אני עובדת בעבודה משרדית עושה פעולות יומיומיות אני שוקלת 61.600 איך אני עושה את החישוב? תודה

נטלי שלום, נסי בלינק המצורף, זה מחשבון קלורי. https://www.foodsdictionary.co.il/calculators/rmr.php בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה