בקשת מידע תחושת גוף כללית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/07/2024 | 13:48 | מאת: גברת יון

מאמן נכבד שלום>איך מתגברים על תופעה שבאופן פתאומי מקבלת תחושה חולשה כללית בכל הגוף שמחיבת מנוחה ללכת לשכב ועמידה קשה לי מאוד כל הבדיקות תקינות, אני מעונינת בטיפ מסוים, איך להתגבר

שלום, לא בהתמחותי. ממליץ להתחיל בבדיקה אצל רופא משפחה ולדייק בתיאור התופעה: - האם זה באופן אקראי? באיזו תדירות. - האם זה קורה רק בפעילות גופנית, אם כן באיזה סוג? - הגיעי עם פירוט מדויק של תזונתך, כולל שעות אכילה. - איזה סוג בדיקות עשית? " כל הבדיקות" אינו מידע מדויק תגיעי עם הפירוט והתוצאות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה