דופק מטרה באירובי ואימון כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/07/2024 | 15:28 | מאת: מאור מאור

היי בן 33 איך אני יודע מה הרמת אירובי שאני צריך מבחינת דופק? אני עושה אימוני משקולות ורוצה לשלב אירובי אינספור אפשרויות של מהירות ורמות קושי במכשירי ההליכון ואליפטיקל... האם דופק 140 ללא רמת קושי כלשהי בהליכון ואליפטיקל זה נחשב אירובי?

מאור שלום, התשובה לשאלתך תלויה ברמת כושרך, גילך ועוד פרמטרים. בלינק המצורף תמצא מאמר העונה על שאלותיך, במידה ויהיו לך עוד שאלות לאחר קריאתו אשמח לחזור אליך. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/ARCLookup.taf?_function=details&_ID=17138&did=11087&G=12708&SM=10648 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה