גירעון קלורי?????????

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/07/2024 | 13:05 | מאת: חנה

שלום אשמח שתוכל לענות לי אני מנסה לרדת במשקל ובאמת יד ירידה בקטנה אבל אני נתקעת פעם אחרי פעם באותו משקל 3 שבועות עד שיורד משהו מה אני עושה לא נכון

15/07/2024 | 13:07 | מאת: חנה

אני בגירעון של 500 שזה סבבה אז מה אני עושה לא טוב זה מתסכל לא מתאמנת

חנה שלום, כנראה שהגירעון אינו מספיק. ממליץ לבדוק עם תזונאי/ת. בהצלחה אורי

15/07/2024 | 16:48 | מאת: חנה

תודה על המענה המהיר אז אשמח שתעזור לי אם אפשר כי יש הרבה זמן עד לתור לתזונאי אני 1.54 שוקלת 61 כמה אני צריכה לאכול מתוסכלת

חנה שלום, הכיני רשימה מדויקת למשך שבוע ימים של מה שאת אוכלת, נסי לדייק גם בכמות / משקל . אני אינני תזונאי - לכן חשוב שתראי את הרישום הנ"ל לתזונאי/ת . בינתיים נסי להגדיל מעט את הגירעון . בהצלחה אורי

חנה שלום, צרי רישום מדויק של מה שאת אוכלת במשך היום, הקפידי על דיוק הן של כמות האוכל והן של משקל. עשי זאת למשך שבוע ימים והראי זאת לתזונאי/ת. איני אינני תזונאי. בינתיים את יכולה לנסות להגדיל מעט את הגירעון. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה