לאילנית
דיון מתוך פורום אימון, כושר גופני ותזונה
שלום לך. לאחרונה התוודעתי לנפלאותיהם של הדגנים המלאים. אני אופה מהם לחם ב"אופה לחם" בביתי. במקומות שבהם אני קונה, הקמח נמכר בקירור , כדי למנוע התפתחות תולעים (הוא הרי אינו ניתן לניפוי) וגם אני שומר אותו כך ואפילו בהקפאה. האם קירור או הקפאה פוגעים בערך התזונתי של הלחם? תודה רבה.
לקריאה נוספת והעמקה
משה שלום, תלוי משך הזמן. בטווחי זמן קצרים יחסית לא תהיה פגיעה בערכו התזונתי של הלחם. שבת טובה, אילנית