לאילנית, איחוד ושיפור שתי ההודעות מקודם:
דיון מתוך פורום אימון, כושר גופני ותזונה
שלום רב. 1) באיזה מכשיר (מטחנת קפה, ריחיים, מרסק פירות וכו') לטחון? שמעתי שסכין מתכת יוצרת ריאקציה. 2) אלו זרעים עדיפים: צהוב-זהוב או חום? 3) איך יתכן שהכמות היומית המומלצת של שמן פשתן (2 כפות) שווה לכמות המומלצת של זרעים? הרי זרעים פחות מרוכזים מהשמן עצמו. 4) מה עדיףמבחינת שימור הערך התזונתי ואי-הריסתו, אחסון בקירור או בהקפאה? תודה רבה.
משה שלום, 1. צריך להתייעץ עם טכנולוג מזון 2. אני צריכה לבדוק עבורך אם יש משמעות להבדל 3. כיוון שהתשובות לקהל הרחב הינן ממוצעות ובודאי שהשמן מרוכז יותר. 4. הקפאה חג שמח, אילנית