שאלה בנושא אוכל שעבר קירור
דיון מתוך פורום אימון, כושר גופני ותזונה
שלום ! אני מפתח גוף ורציתי בבקשה לדעת אם יש הבדל בין: להכין חזה עוף ואורז באותו היום ולאכול במשך היום.. או להכין חזה עוף ואורז לילה לפני , להכניס למקרר ולמחרת להוציא מהמקרר ולאכול במשך היום.. כשאני שואל על ההבדל אני מתכוון האם הקירור הזה פוגע איכשהו במידה מועטה/רבה בערכים ( חלבון של החזה עוף סיבים תזונתיים של האורז) של האוכל? תודה רבה והמשך יום טוב!!
לקריאה נוספת והעמקה
אבי שלום, אין בעיה בהכנה מוקדמת של המזון. הקירור לא פוגע בערכים התזונתיים של האוכל. אילנית
תודה רבה וערב טוב!