חלבון הסויה כתוסף תזונה
דיון מתוך פורום אימון, כושר גופני ותזונה
חלבון סויה? למרות מאמרים מקצועיים וסגולותיו הרפואיות, מוחבא ונמצא בצל הפרסומות הרבות של תוספי חלבון? קראתי כי יצרניות חלבון ה- WHEY , ו-Casaine נהנות מחומר גלם זול מתעשיית החלב / גבינות ולכן השוק "נדחף" עלידיהן במימון מחקרים ופרסומות לחלבוני החלב השונים כאשר אין אינטרס לקדם את חלבון הסויה
חלבון הסויה הינו חלבון בעל ערך ביולוגי גבוה מאוד כ - 98% מתוך 100% ואני מסכים לדעתך בהחלט אולם יש להתרגל לטעמו המיוחד. חלבון מי גבינה הינו בעל ערך ביולוגי של 100% מתוך 100% וטעמו הינו רגיל ביותר. בברכת הספורט
אני בת 42וסובלת מורידים נפוחים ומקרסול נפוח רופאים ממליצים על ניתוח האם יש פתרון כלשהוא בעזרת פעילות גופנית?