סקוטופי תקין, פוטופי נחות

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

26/07/2022 | 08:30 | מאת: סאם

שלום, בבדיקת ERG התקבלו התוצאות: סקוטופי תקין, פוטופי נחות (50%) הפגישה שלי עם הרופא עוד הרבה זמן והייתי רוצה לדעתי בנתיים האם זה מתקשר לאיזשהי אבחנה והאם זה יכול להיגרם מתקלה טכנית. תודה

שלום, לא ניתן להתייחס לשאלתך ללא בדיקת עיניים מקיפה תוך התייחסות מעמיקה לפרטי הבדיקה שעברת. מומלץ לפנות לרופא.ת העיניים המטפל.ת בשאלה זו.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות