האם יכול להיות מצב של csr ב2 העיניים במקביל ,

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

19/01/2023 | 19:36 | מאת: דוד

שלום . בן 37 . לא לוקח סטוראידים . יש לי 2 עיניים עם csr. באחד בכלל לא רואים כי זה לא במרכז . והשניה ראייה מטושטשת . כבר נמשך 3-4 חודשים. מדובר בתופעה חוזרת שנעלמה וחזרה שוב . יש משהו שניתן לעשות ? האם יכול להיגרם עיוורון ? כנראה מסטרס אך לא באמת יכול להפחית סטרס

היי, ל CSCR קיימים מספר גורמי סיכון אולם על מנת לייעץ במדוייק ובאופן מותאם למצבך אנא פנה לבדיקה ע"י מומחה.ית רשתית. להבא, שאלה כזו מתאימה יותר לפורום רשתית. בריאות!

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות