Rp קטרקט התחלתי והריון

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

26/01/2023 | 19:39 | מאת: Sasab

בת 40 בהריון שבוע 32 בחודש האחרון שינוי כמו ראיית וילון וטשטוש שללו רעלת הריון יש מידע על תופעות כאלה בהריון ?

היי הריון גורם לשינויים פיזיולוגיים רבים שיכולים בהחלט לכלול את העין. יחד עם זאת, בכל מקרה של טשטוש חדש בראייה יש לפנות בהקדם לבדיקת מומחה.ית עיניים על מנת לאבחן במדוייק ולהתאים טיפול. בהצלחה ורק בריאות!

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות