הופעת רחפן חדש בעין

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

26/07/2023 | 14:33 | מאת: גיא

שלום רב, אני בן 35. לפני 15 שנים ניתוח לייזר לתיקון חדות ראיה. לפני כחודש הבחנתי ברחפן בעין שמאל. פניתי לרופא עיניים שבדק אותי (גם עם עדשה שהצמיד לעיני) ולא מצא ממצא פתולוגי. מאתמול שמתי לב שהתווסף רחפן נוסף באותה עין. האם יש צורך בבדיקה נוספת? יכול להעיד על היפרדות רשתית? או שזה מהלך תקין ואין לי מה לדאוג. תודה

שלום, לצורך מענה על שאלתך יש לפנות לבדיקת רופא.ת עיניים.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות