ניוון עצב הראיה בגלל חוסר ויטמינים

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

25/05/2024 | 08:59 | מאת: אולה

שלום דיר! בני 11 עם אוטיזם אובחן באותרופיה עצב הראיה בגלל חוסר ויטמינים. האם טיפול בתאי הגזע יעיל?

שלום אולה, טיפול בתאי גזע נמצא בשלבי מחקר אולם טרם הוכח כיעיל במחלות עיניים ואינו משמש כטיפול מאושר ומקובל במצבים כאלה. אנא פני אל רופא.ת העיניים המטפל.ת של בנך על מנת לקבל המלצות פרטניות מבחינת מצבו העיני.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות