שריפה בעין לאחר זריקה

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

12/07/2024 | 19:26 | מאת: חלי

אני מקבלת אווסטין כבר שנה עקב בצקת , לפני 3 שבועות החלתי לראות כתמים "רחפנים" נבדקתי במחלקת עיניים ואמרו שכרגע אין מה לעשות והמשיך עם הזריקות. אתמול קיבלתי זריקת אווסטין ומאז העין שורפת דומעת ואחרי הלילה היתה סגורה מהפרשות. השריפה בעין מאוד מציקה , מה עלי לעשות? לגשת להיבדק? תודה

חלי, כתמיד, כשחלה הרעה משמעותית בהרגשתך עלייך לפנות בהקדם לבדיקה רפואית, בוודאי לאחר הזרקה. אנא שימי לב כי מטרת פורום זה הנה התייעצויות כלליות בנושאי מחלות ניווניות של הרשתית והוא בשום אופן אינו מהווה במה להתייעצות דחופה ואינו יכול להחליף בדיקה רפואית פרטנית. אני מקווה שבינתיים פנית לבדיקה ושחל שיפור בהרגשתך.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות