WORTH 4 DOT TEST

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

02/05/2022 | 19:04 | מאת:

שלום רב, מהי המשמעות שיש תוצאות שונות בבדיקת WORTH 4 DOT TEST? מהי המשעמעןת אם עושים את הבדיקה באור? האם משנה מתי עושים את הבדיקה? האם משנה שעות שינה? בוקר? צהריים? ערב? מתי עדיף לעשות אותה?

היי שלום זהו פורום ראייה ירודה, שמיועד לעסוק בעיקר בהתאמת אביזרי עזר לסובלים מבעיות ראייה. במידה ויש תוצאה לא תקינה בבדיקה, הייתי מציע להתייעץ קודם כל עם רופא/ת עיניים. אני לא בטוח מה הכוונה בשאלה שלך, אבל באופן עקרוני הנושא קשור לראייה דו עינית, למשל: https://www.doctors.co.il/forum-6129/message-1291408/ בברכה רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות