פלוטרס היפרדות זגוגית

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

13/04/2024 | 15:17 | מאת: קרן

אני כבר כמעט חצי שנה עם פלוטרס לאחרונה יש לי פלאש בעין שמאל אחרי כמה זמן התהליך של היפרדות הזגוגית נגמר? ועוד שאלה אם ההיפרדות של הזגוגית נעשה באופן מלא ובלי קרעים האם יש מצב שעדיין בהמשך החיים יופיעו קרעים או חורים ברשתית?

קרן שלום ניתן להפנות את השאלה לפורום ספציפי לרשתית, כגון https://www.doctors.co.il/forum-33/ במידה וישנם קשיים בקריאה, ניתן לבחון האם אביזרים המגדילים את הטקסט כגון זכוכיות מגדלת או מכשירי הגדלה אלקטורנים לקריאה (למשל טמ"ס), יכולים לסייע. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות