אני סובל מסי אס אר לאחר טיפולי לייזר ופידיטי

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

03/06/2024 | 21:46 | מאת: סי אס

בדיקת ראיה היום עין שמאל 24 ,6 בדיקה עין ימין הבעיתית , 120, 6 מה זה אומר כלפי הריאה .__,24

היי שלום לגבי שאלות על טיפול ב CSR ניתן לפנות לפורום רפואי, כגון https://www.doctors.co.il/forum-1590/ לגבי חדות הראייה , המספרים שציינת מצביעים על כך שהראייה כרגע ירודה. מבחינה תפקודית ביום יום, ניתן לבחון את השימוש באביזרי שיקום כגון זכוכיות מגדלת ואביזראים אלקטרוניים לקריאה של טקסט מודפס. בנוסף, ניתן לבחון אם משקפי שמש יכולים להפחית מעט את הסנוור. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות