בדיקת רפרקציה אובייקטיבית

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

04/07/2024 | 07:53 | מאת: דוד

שלום, האם בדיקת רפרקציה אובייקטיבית (בישיבה מול מכונה שמסנוורת) של רופא עם טיפות הרחבת אישונים מראה את המספרים והצילינדרים המדויקים של המטופל? במידה ומכינים משקפיים עם מרשם מבדיקה שכזאת ללא בדיקה סובייקטיבית- האם המשקפיים יתאימו למטופל בדרך כלל? בתודה

היי דוד אתה שואל שאלה תיאורטית, שהתשובה שלה יכולה להיות שונה מאוד בין מקרה למקרה. למשל, זה יכול להיות שונה בין ילדים למבוגרים, בין פלוסים למינוסים וכו'. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות