משקפיים. .

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

05/07/2024 | 12:13 | מאת: עינת.

שלום, האם ניתן להשתמש במשקפי קריאה לשלושת הטווחים? גילי הינו 45. השנה בנוסף לראייה המטושטשת מקרוב, גם לטווח הרחוק הטשטשה.. קניתי משקפי מולטיפוקל ואינני התרגלתי גם אחרי חודש. המספר בשתי העיניים בערך 3.00 עם מעט צילינדר. המשקפיים איתם אני רואה מצויין הן לקריאה בתודה מראש...

עינת שלום כדאי להיות בקשר בהקדם האפשרי עם החנות שדרכה רכשת את המולטיפוקל. בנוסף כדאי גם לבצע בדיקה מלאה אצל רופא עיניים. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות