קנאביס

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

29/11/2019 | 22:45 | מאת: סופי

שלןם רב, רציתי לשאול לגבי יעילות של קנאביס למחלת גלאוקומה,האם הוא יכול לעזור?או להוריד את לחץ תוך עיני? תודה למענה סופי

סופי שלום, ישנם דיווחים שמקורם במחקרים שנעשו בשנות ה 80 שעישון קנאביס עשוי להוריד מעט את הלחץ התוך עיני לזמן קצר. מכיוון שהטיפול בגלאוקומה דורש שליטה בלחץ לאורך כל שעות היום קנאביס איננו יכול להוות טיפול במחלה ואיננו מומלץ כטיפול בה. ישנם טיפולים יעילים לגלאוקומה המסייעים בשליטה בלחץ התוך עיני, תוכלי להתייעץ עם רופא העיניים שלך אם תרצי לגלות עוד. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים