עין אדומה לקויה.

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

09/12/2020 | 21:41 | מאת: אור

שלום אמא שלי בת 80+ סובלת מליקוי ראיה בעיניים וקטרט לאחרונה בצד אחד של העין היא אדומה ודומעת והיא טוענת שזה כואב לה היינו אצל רופא עיניים שנתן לה מדפחה וטיפול עיניים טך לא הועיל בעיןנזו נאמר לי לפני שנים שאם היא עודה ניתוח הסיכוי שהיא תתעוור בעין זו גבוהה , השאלה מה עושים עם האדמימיות בעין והכאב להקל ? תודב

במקרה שלכם הייתי ממליץ ללכת לבדיקה אצל רופא מומחה להבין ממה נובעים הכאבים ולתכנן את הטיפול שיטפל בכאב. ישנם גורמים רבים לאודם וכאב ולכן חשובה הערכת מומחה. בברכה,

12/12/2020 | 19:43 | מאת: שואל

רופא מומחה זה מעל רופא עיניים? תודה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים