אני רוצה לברר משהו למישהי

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

21/01/2021 | 23:12 | מאת: לוברבום

יש לי חברה שאמרו לה לא לעשות הסרת משקפיים בלייזר בגלל הגיל שלה (היא בת 40) אמרו לה שהיא מגיע עוד מעט לקרטקט האם אפשר להסביר לי מה זה אומר כמובן שאני אשלח אותה לרופא הכי טוב שאפשר באיכילוב מה זה אומר שהיא מגיע כבר לגיל הזה העין שלה בריאה מילדות פרט לפטוזיס קטן בעין אחת

שלום רב, בגיל מסויים כאשר יש צפי לניתוח קטרקט ניתן להפחית את התלות המשקפיים עי ניתוח קטרקט ולכן אין הגיון לבצע ניתוח להסרת משקפיים בלייזר. בגיל 40 בדרך כלל אין קטרקט משמעותי אם כי אינני יודע האם הדבר נכון במקרה הספציפי הזה. בהצלחה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים