ניתוח קטרקט מוצלח עם בעיה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

24/01/2021 | 09:31 | מאת: מייק

בן 77 עברתי ניתוח בהצלחה לפני כ4 חודשים לפני ראיה למרחק 0.5 ו 0.75 ו 2.75 3.25 לקריאה לאחר הניתוח נקבע למרחק 6/6 אין צורך במשקפיים לקריאה 2.5 בסדר ! אבל בשעת שאני מביט ב T/V רואה מצויין ןחד אלא לאחר זמן מסוים העיניים , מתעייפות " ומרכיב את המשקפיים הקודמות (בי פוקל )ראיה פחות חדה אך העיניים נרגעות המנתח לא מוצא פתרון מה הסיבה ?

מייק שלום, לעיתים העיניים מתעייפות לאחר עבודה ממושכת בגלל יובש עיני, ייתכן וזה הגורם לבעייתך. ממליץ להיוועץ עם רופא העיניים המטפל. בברכה,

01/02/2021 | 14:50 | מאת: מייק

לרופא המטפל אין תשובה הבעיה תמיד חוזרת גם לאחר זמן קצר ללא מאמץ

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים