בעיה בעצב הראיה בגלל קוצר ראיה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

31/01/2021 | 19:34 | מאת: לוברבום

שלום וברכה היום הייתי אצל הרופא עיניים שכתב לי שיש לי בעין ימין קעור בעצב הראיה 0.8 ובעין שמאל קעור עצב הראיה 0.4 האם בעין ימין יכול להיות בגלל קוצר ראיה גבוה כרגע אני לפני לעשות בדיתק שדה ראיה האם יהיה עוד את מי להציל מה עושים בכזה מצב תודה רבה את הרופא אני לא יכולה למצוא האם יש לכם פתרון קוראים לה דוקטור מיכל שחף פוגלר שעובדת במרפאת רשתית תודה רבה

שלום רב, ממליץ להיות במעקב מסודר אצל הרופא בקופת חולים שיוכל לכוון אותך להמשך מעקב לטיפול. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים