נגעתי בעין לאחר שנגעתי בשום

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

02/02/2021 | 00:43 | מאת: ליאת

העיניים שלי יומיים שורפות ולא משנה כמה מים וטיפות עיניים שמתי אין נחת מהצריבות החזקות בעין. כמו כן יש לי אודם בעין באותו איזור. רציתי לשאול האם האודם ייעלם? והאם הצריבה תיעלם? הרופאה אמרה שאין לי כלום. אבל לא ככה אני מרגישה. בתודה, ליאת

ליאת שלום, נשמע שמדובר בכוויה כימית מהשום, ממליץ להבדק עי רופא עיניים שיוכל לבדוק האם קיים נזק שדורש טיפול. במידה ואין צורך בטיפול נוסף האודם ואי הנוחות בדרך כלל עוברים לאחר יום יומיים.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים