ישננות יתר ואי מעקב בבדיקות ראיה ועיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

08/02/2021 | 13:23 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני לוקחת תרופות פסיכיאטריות כבר יותר מי שנתיים והיום הייתי בשדה ראיה וכל הזמן רציתי לישון בגלל זה השדה ראיה לא יצא מאוד אמינה לרופא אני מרגישה שאין לי כבר כח בגוף וכשאני קמה בבוקר אני מרגישה ישנונית וחוסר רצון לקום ולעשות מעשה האן יכול גם לפגוע בעין כשלוקחים תרופות פסיכיאטריות האם אני צריכה להגיד לפסיכיאטר את הרקע היום באמצע הבדיקה פתאום הייתי נשנונית והייתי בלי ריכוז זה יכול להיות השפעה מה התרופות האם עדי שאני אדבר עם פסיכיאטר שהוא יורד לי לפחות למימון קצת פחות כדי שיהיה גם איזון בגוף תודה רבה

שלום רב, מציע להתייעץ עם הרופא המטפל בנושא זה להבין בדיוק מה הבעיה שאת מתארת.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים