טיפות עיניים זיילט לטיפול בדלקת

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

14/01/2024 | 19:24 | מאת: דניאל

ערב טוב, קיבלתי מרשם לטיפות עיניים זיילט לאחר שאובחנה אצלי דלקת בעין. לצערי, לא התמדתי שלוש פעמים ביום במשך עשרה ימים, כפי שהרופאה ציינה ולאחר עשרה ימים הדלקת השתפרה אך לא עברה לגמרי. שאלתי היא, האם ניתן להאריך את השימוש בעוד יומיים שלושה? וכן, האם עשוי להיגרם מתוקף העובדה שלא התמדתי באופן עקבי? תודה.

מרבית הסיכויים של אנ גרם נזק מהפסקה מוקדמת של השימוש בתרופה. ממליץ להשתמש בתחליפי דמעות ללא חומר משמר ולהיות במעקב רופא עיניים במידה והדברים משתנים. בברכה, ד"ר איתי גבאי מנהל מרפאות העיניים בית חולים בלינסון מרכז רפואי רבין

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים