כאב מעצבן בעין ימין שלא עובר ומוטרג בנגיעה או לחץ על העין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

04/03/2024 | 20:06 | מאת: יוסי

לפני חצי שנה היו לי כמה ימים של שפשופים חזקים בעיניים . כמה ימים אחרי התחילה לי כאב בעין ימין וחשבתי שזה יעבור לבד . הכאב עבר אך נשאר כאב עמום ומעצבן מאוד . הכאב מוטרג כשאני מעביר את האצבע על אמצע העפעף העליון . ממש נגיעה קלה בעפעף מטריגה את הכאב . בנוסף גם במצמוץ חזק . הרגע שכואה הכאב מערב את כל איזור ארובת העין לכיוון הראש בצד ימין . נראה שהכאב יותר מציק כשעייפים יותר ובערב הייתי אצל רופא עיניים ששלל יובש , שלח אותי לנוירולוג. נוירולוג ביצע בדיקה ושלח לסיטי ראש וארובת עיניים שיאצא תקין למעט עיבוי סינוסים שאני יודע שהופיע גם בסיטי מח לפני 4/3 שנים. מה ניתן לבדוק ? לחזור לנוירולוג או לרופא העיניים ? תורים לנוירולוג הם ארוכים ואת הסיטי כבר ביצעתי לפני חודשיים . איזה הסברים יש לתופעה והאם זה מסוכן ? האם הסיטי קצת יכול להרגיע שאין גידול או משהו. ? האם גידול היה נמצא בסיטי ? בנוסף עשיתי OCT עקב מעקב CSR שמראה שיפור. אין בעיית ראיה נוספות . כן ירידה קלה בשנה שנתיים האחרונות באיכות הראיה לקרוב ולכן הביאו לי משקפיים לעבודה מול מחשב. גיל 35

כדאי ללכת להבדק, קשה לומר מהתאור את מקור הכאב

08/03/2024 | 10:37 | מאת: יוסי

מעביר אצבע על העפעף וזה מטריג כאב . האם זה מסוכן ? גידול אולי ?

26/08/2024 | 23:46 | מאת: ערן

שלום יוסי, האם הבנת במה מדובר? תודה, ערן.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים