שאלה בנושא ניתוח לגלאוקומה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

07/06/2024 | 10:51 | מאת: סופי

שלום לד"ר גבאי, יש לי גלאוקומה ועברתי השתלה של נקז ע"ש אחמד בעין אחת הלחץ ירד אבל הראיה לא טובה לאחר ביקורת נאמר לי שעלי לעבור puppiloplasty מבקשת לישאול מה זה הניתוח הזה? והאם זה יכול לשפר את הראיה שלי? תודה סופי

שלום רב, ניתוחי גלאוקומה לרוב מיועדים להורדת לחצים תוך עיניים ואינם משפרים באופן ישיר את הראיה. לגבי ניתוח פופילופלסטיה הניתוח מיועד לשיפור מנח הקשתית וייצוב האישון לוויסות האור הנכנס לעין (פחות סינוור) ושיפור בתוצאה הקוסמטית

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים