מסך חשוך בסלון הבית

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

01/07/2024 | 09:13 | מאת: דני

האם מסך חשוך בטלוויזיה פוגע בראיה ?תודה

למרות שעבודה בחושך או מול מסך חשוך מעייפת את העיניים לא הוכח שגורמת לפגיעה של ממש בראיה.

17/07/2024 | 12:23 | מאת: moti1986

רצית לשאול גם שאלה נוספת אחרת על התחום קראתי שיש תופעה של CVS. כאשר עובדים שעות רבות על המחשב/טלפון אז שזה פוגע באיכות הראיה ומעייף את העיניים. רציתי בבקשה לשמוע את חוות דעתך ומה צריך לעשות כאשר משתמשים המון במסך מחשב בעבודה? https://www.meire.co.il/articles/item/13/ אשמח למידע גם על ישיבה נכונה מול מחשב מאתר כללית בבקשה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים