שאלה לגבי לחם שיפון לא מבושל
דיון מתוך פורום גזים ונפיחויות
שלום רב אפיתי פיתה גדולה מקמח שיפון מלא וניראה לי שהוא לא נפאה עד הסוף שאכלתי אותו הבצק בפנים היה דביק ונדבק ליד חבשתי שבגלל צורת האפייה ככה זה ואכלתי את כל הפיתה רציתי לשאול האם יש סיכון מסויים או שזה יוצא ביציאות לגבי סוג קמח כזה ? כי ראיתי שזה כביכול מסוכן לאכול בצק לא מבושל מספיק ?
שלום רב, מטרת הפורום היא לתת מענה לבעיות של גזים ונפיחות ולא שאלות שנוגעות לבטיחות במזון. אני ממליצה לך להפנות שאלתך לפורום מתאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il