אני ממש סובלת מאכבי בטן לעיתים קרובות

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

20/05/2024 | 12:31 | מאת: יפה

היי אני סובלת מלא מכאבי בטן עשיתי בדיקות והכל יצא תקין, לא אלרגית לשום דבר והכל מעולה, אבל הכאבי בטן ממשיכים לעיתים קרובות קושי ביציאות ועצירות הגסטרו אמר לי שזה מערי רגיז וזה מאוד תלוי מאכלים שאני אוכלת העניין הוא שלא הצלחי להצביע מה הגרום, לא אוכלת הרבה מוצרי חלב אוכלת תזונה בריאה לא הרבה קטניות אם בכלל שותה מים מתאמנת אני מאוד מתוסכלת כבר זה ממש ממש משבש לי את החיים אשמח לעזרה תודה

יפה שלום, מהניסיון שלי טיפול תזונתי מאוד יעיל בשיפור תסמינים של מעי רגיש. העובדה שעד כה לא הצלחת לזהות "טריגר" תזונתי לא מפתיעה שכן יש במזון הרבה מרכיבים שונים שאינך בהכרח מודעת אליהם ובמקביל יש לקחת בחשבון פרמטים נוספים הנוגעים להתנהגות אכילה. אחת הדיאטות המקובלות כיום למעי רגיש היא דיאטה דלת פודמאפ אשר נועדה להביא להטבה ולסייע בזיהוי המזונות הבעייתיים. את מוזמנת לקרוא על הדיאטה באתר שלי. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו שתוכל ללוות אותך בביצוע הדיאטה ולשפר את איכות חייך. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות