גזים, ונפיחות ביטנית

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

02/07/2024 | 20:07 | מאת: רעות

היי , אשמח לחוות דעתך לפני כחודש וחצי החל לי שילשול שנמשך 3 ימים לאחר מכן לא היה לי יציאות מספר ימים עד עכשיו היציאות שלי לוקחות מספר ימים להגיע (יש לציין שלפני כן לא היה לי בעיה ביציאות ) עכשיו אני עם בטן נפוחה ועליתי 2 קילו בשבועיים בנוסף בימים האחרונים יש לי גפסים מרובים אפילו כשאני שותה מים! אשמח לעצה

רעות שלום, ראשית, יש מקום להתייעץ עם רופא המשפחה ולבצע בירור רפואי במידת הצורך. שנית, קיימים משתנים תזונתיים רבים אשר עשויים להשפיע על כל אחד מהתסמינים שציינת. מכיוון שהפתרון כאן הנו ככל הנראה מעבר לסיבים תזונתיים, שתייה ופעילות גופנית, אני ממליצה לך בתום הבירור לפנות לדיאטנית גסטרו לביצוע התאמות תזונתיות יעודיות עבורך. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות