נפיחות בבטן ותזוזות מוזרות

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

10/08/2024 | 23:02 | מאת: אנה

שלום זה קרה לי לפני כמה שנים שהרגשתי כמו כדור פועם דופק לי בבטן עליונה אירי זה התחלתי להרגיש אותו בכל הבטן כמו כגור פועם שמסתובב כפמשהו זז לי בבטן כמו עובר זה ממה הציק לי והפחיד אותי יש לי בטן נפוחה ומשהו זז ופועם עשיתי כל הבדיקות רנגן סיטי אולטרסאונד הכל יצא תקין עדשהשיתי בדיקת של הקיבה מצאו בקע קטן בסרעפת לא עברתי ניתוח לקחתי תרופה וזהו היום זה קורה לי אותו דבר אותו כדור פועם לי בבטן וזז ונפיחות מציינת שלחקתי פוסטינור אחרי יחסי מין לא מוגנים אבל קבלתי מחזור אחרי וזה וביצעתי בדיקת הריון ביתית 3 פעמים זה שלילי יכול להיות שזה קשור לפוסטינור?

שלום רב, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לבעיות של גזים ונפיחויות. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רפואי מתאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות