בן 8 טיפות אטרופין 0.05%

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

01/06/2024 | 17:58 | מאת: עידו

לבני יש קוצר ראייה מינוס 5 בשתי העיניים, לפי טיפול שקיבל מרופא עיניים ילדים משתמש באטרופין 0.05% כבר 7 חודשים טיפה אחת בכל עין לפני השינה . בערך כבר חודש וחצי יש מין אודם או כתם אדום קרוב לאישון בחלק הלבן של עין ימין. האם יש להפסיק הטיפול ולקחת מינון יותר נמוך של אטרופין ? האם ניתן להפסיק כמה ימים עד שאקח אותו לרופא? האם הכתם הזה מסוכן?

לא יקרה שום נזק בהפסקת הטיפול. יש להבדק בהחלט-נגעים מסויימים שצומחים על הלחמית צריך להסיר.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה