שאלה דחופה בבקשה בנוגע לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/06/2024 | 13:27 | מאת: ליאל

היי לבת שלי בת השנה ו7 יש כתם אפור בלבן של העין (כמעט בטוחה שהיא נולדה ככה , ראיתי אותו כבר בגיל 3 חודשים בערך) הייתי אצל 4 רופאים כבר בגלל זה ומרגיש לי שכולם פשוט מקלים בזה ראש הלכתי אפילו לרופא פרטי מאוד נחשב ושילמתי מלא כסף והוא גם לא הצליח להרגיע אותי הוא אומר יש מעט מלנוזיס/סקלרה דקה בשתי עיניים, עיניים פיגמנטריות וזהו זה סבבה מבחינת כולם אף אחד לא שלח אותי לצילומים מעמיקים יותר כאילו בטוחים שזה לא חלילה גידול/מלנומה שלא נדע אני פשוטה לא רגועה אשמח לדעת איך אפשר לבדוק את הנושא לעומק? איזה צילומים עליי לדרוש?

כתמים אפורים בעיניים כהות הם מאד נפוצים- מדובר בפיגמנט שנמצא עמוק ללובן העין שניתן לזהותו דרך לובן העין. אין צורך בבירור אם זה נראה כמלנוזיס.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה