טיפות להרגעה לאחר הותאת גוף זר

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

12/07/2024 | 13:35 | מאת: שרית

שלום וברכה לבני בן ה16 וחצי הוציאו גוף זר מהעין לאחר יומיים שהיה שם. ונתנו לו טיפות אופלוקס לטפטף 4 פעמים ביום חמישה ימים. הבעיה היא שהוא סובל מכאבים ממש חזקים כרגע. אשמח לדעת האם ישנם טיפות עיניים להרגעה שאפשר לשלב עם האופלוקס ? רוב תודות וכל טוב

לכאבים כדאי לקחת משככי כאבים- אקמול / נורופן בהתאם למשל ולגיל. אם הכאבים לא חולפים תוך כ 24 שעות - יש לגשת לבדיקה חוזרת לוודא שלא נשארה שארית של גוף זר ושהפצע בקרנית נסגר.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה