אלרגיה אצל בן ......15

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

21/10/2024 | 23:14 | מאת: אלרגיה

יש לי בן 15 תמיד בעונות המעבר יש לו אלרגיה בעיניים שמתבטא מדי פעם באודם ודמעות לכמה שניות וזה נגמר לא קורה כל יום אבל קורה לעיתים קרובות אין נפיחות או הפרשות רק לשניות דמעות וצריבה ואודם ונעלם היינו לפני שנתיים אצל רופא עיניים ונתן לן טיפות אלרגיה לפי הצורך והוא כמעט לא השתמש האם יגרום נזק בגלל שהוא לא שם טיפות נגד אלרגיה הוא אומר שזה עובר מהר ולא מפריע לו אז לא משתמש בטיפול כלומר אלרגיה קלה אשמח לחוות דעת

לא כדאי להמשיך עם טיפול על סמך בדיקה מלפני כשנתיים. כדאי לפנות לבדיקה חוזרת.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה